SZOLGÁLTATÁSOK

Műhelyemben minden hangszer egyedi kézimunkával készül, figyelembe véve az igényeket és az elvárásokat. Munkámban a hagyományos kézműves technikákat ötvözöm a legújabb technológiai innovációkkal. Minden egyes hangszer egyedi tervezést kap, és csak a legkiválóbb minőségű anyagokat használom a munkámban. Saját műhelyemben dolgozom.

HANGSZER
JAVÍTÁS

Kis és nagy értékű  hegedűk, brácsák, csellók és bőgők javítását, felújítását, beállítását, valamint vonók szőrözését vállalom.

Budai műhelyemben várom ügyfeleimet, ahol kis és nagy értékű vonós hangszerek, vagyis hegedűk, brácsák, csellók és bőgők javítását, felújítását, beállítását, vonók szőrözését, javítását valamint gitárok kisebb javítását is vállalom. Nagybőgőket is szívesen látunk műhelyünkben, több mint 10 éve én tartom karban a Zeneakadémia nagybőgőit.

HANGSZER
KÉSZÍTÉS

45 éve készítem hangszereimet gondosan válogatott és természetesen szárított öreg anyagokból. Megrendelésre egyedi hangszert is készítek.

45 éve készítem hangszereimet. Mostanság elsősorban hegedűket,  gondosan válogatott és természetesen szárított öreg anyagokból.
Legszívesebben megrendelésre dolgozom, így a megrendelő kívánságait szem előtt tartva készíthetem el azt a hangszert, amire a vevő vágyik.

HANGSZER
KÖLCSÖNZÉS

Különböző méretű tanuló hangszerek bérelhetőek nálunk tokkal és vonóval, rövid, vagy hosszú távra, megfizethető áron.

A műhelyemben felújított, jól beállított, megfelelő méretű húrokkal, jó vonóval és használható tokkal ellátott hegedűkből és csellókból álló hangszerkészletem egy része bérelhető.

HANGSZER
ELADÁS

Különféle méretű és árfekvésű hangszerek várják új gazdájukat. Csak olyan hangszer kerülhet ki műhelyünkből, melyért garanciát vállalunk.

Hangszereket általában olyan esetekben vásárolunk, amikor a tulajdonos erősen felújításra szoruló hangszerét nem szeretné megtartani, így fellelt állapotban megvásároljuk, majd felújítjuk őket. Mindenféle méretű és származású hangszereinkből áll össze árukészletünk, melyek egy része kölcsönözhető is. Különféle értékű vonókat is kínálunk.

SZAKTANÁCSADÁS

A szaktanácsadás legfőbb célja, hogy a vevőt segítsük a számára megfelelő minőségű és árfekvésű hangszert megtalálni, ami őt hosszú távon szolgálni tudja.

A hangszer használhatósága nem feltétlenül függ a hangszer értékétől, gyengébb minőségű hangszer is tud jól szólni, ha megfelelő a felszerelése, és jól van beállítva.

ÉRTÉKBECSLÉS

Örökölt, vagy vásárolna. Alapos átvizsgálás során felmérjük hangszere értékét és állapotát.

Negyvenévnyi tapasztalatomra és tudásomra támaszkodva elég jól meg tudom ítélni a hangszerek korát és származását.